fbpx

Nooka Space komt naar Nederland

Startup Nooka Space breidt haar netwerk van high-end buurtkantoren uit en komt naar Nederland. Vastgoedbeurs PROVADA heeft de primeur en op 14, 15 en 16 juni kunt u uw eigen Nooka Space boeken en zelf het gemak van dit flexibele kantoorconcept ervaren. 

Nooka Space is een nieuw concept van slimme, flexibele microkantoren die in buurten, wijken en op drukbezochte locaties kunnen worden geplaatst. De afgelopen twee jaar is het gebruik van het kantoor veranderd maar er heeft nog maar weinig innovatie plaatsgevonden. Daar wil Nooka Space verandering in brengen. Nooka Space is het antwoord op de revolutie die zich voltrekt in de manier waarop mensen willen werken: tijd- en plaats-onafhankelijk en samenwerken met mensen die niet per se op dezelfde locatie aanwezig zijn.

Community

Nooka Space is ontworpen als netwerk van kantoren met een community van gebruikers. Het gebruik is op basis van een abonnement maar de Nooka Space kan ook per uur worden geboekt. Boekingen worden gemaakt via de eigen, mobiele app beschikbaar via de App Store en Google Play voor IOS- en Android toestellen.

Veelzijdig

Nooka Space is veelzijdig en geschikt voor binnen- en buitenruimten. Op dit moment heeft het concept twee typen kantoren voor buitenruimtes: de Nooka One en Nooka Cube. Alle kantoren zijn ‘plug and play’ en uitgerust met modern meubilair en accessoires. Meer dan 15 slimme sensoren regelen verwarming, verlichting en luchtkwaliteit en garanderen daarmee een prettige werkomgeving. Voor binnenruimten is de Nooka Air ontwikkeld.

Nooka Space komt naar Nederland

Zelf een Nooka Space uitproberen? Kom naar vastgoedbeurs PROVADA (hal 12, stand 21) om het gemak van een compacte, volledig ingerichte Nooka Space te ervaren. Maak gelijk kennis met het team van Nooka Space.

Voor meer informatie:

Nooka Space Nederland
Allain Silbernberg
allain@nookaspace.com
31-(0)650288014